13 augusti 2017
16:00

Waggeryds IK

Referat: Hjältevads Mariannelunds IS - Waggeryds IK

HM svarade för en fin insats mot topplaget Waggeryd, 3-3 blev slutresultatet. Det var motståndarna som startade något vassare, men HM hittade sitt spel allt eftersom. Halvtidsresultatet skrevs till 1-3, HM:s mål gjorde William på en välplacerad straff. HM hade några andra fina lägen också men bollen ville inte in. Waggeryds mål var kanske lite billiga, så oagjort hade varit ganska rättvisst i halvlek. I andra satte HM en konstant press hela halvleken och fick utdelning. 2-3 gjorde Filip på hörna men en fin nick från nära håll. Waggeryd hade en stolpträff i mitten på halvleken, men sen hade dom inte mycket med. HM pressa på och hade flera bra lägen, men oturen var framme. Till sist mycket rättvisst kunde publiken på vallen se årets mål där William stänkte in bollen från säkert 20m rakt upp i krysset 3-3 var verkligen ett faktum. Oagjort i seriefinalen måste ses som ett godtjänt resultat även om HM var närmare segern. Med lite mer beslutsamhet i första så hade nog HM vunnit.
ALLA kämpade på och får + men Axel och Benny var dominanta i sina roller. Williams mål lär man inte glömma heller.